Как си направих хумус?

Много лесно. Взимате нахут, колкото ви душа иска, накисвате го за едно денонощие във вода, за да се надуе и омекне. След това го варите около 1 час на бавен огън с малко сол. Като изстине го пасирате с малко от водата, в която е врял. Добавяте зехтин, сусамово семе, малко лимонов сок, малко кимион и получавате разкошно мезе и мазило са филийки.

Реклами
3 comments
  1. За хумуса две думи: Мразя хумус!

    • m4nja said:

      е, хубаво, де. не е нужно да крещиш.
      🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

TABLE MOOD

"The discovery of a new dish does more for the happiness of the human race than the discovery of a star."

potatofaces

easy vegetarian recipes with cinematic inclination

Fresh Cuts of Life

За виното и малките прекрасни моменти, които правят живота ни по-хубав

%d блогъра харесват това: