Продължавам с хумуса…

… този път с патладжан. Подготвяте нахута по тук споменатия начин, след което го разбърквате с един печен (като за кьопоолу) патладжан. Добавяте сол на вкус, зехтин и обичайния кимион. Чесънът е пожелание, защото не се знае, дали няма да ви се прииска да си хапнете филия с хумус за закуска.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

TABLE MOOD

"The discovery of a new dish does more for the happiness of the human race than the discovery of a star."

potatofaces

easy vegetarian recipes with cinematic inclination

Fresh Cuts of Life

За виното и малките прекрасни моменти, които правят живота ни по-хубав

%d блогъра харесват това: