Закуската

Вдъхновен от този пост, реших да ви покажа една хубава закуска, обилна, подходяща за по-хладните сезони.

Яйцата

Най-обикновени пържени яйца. Броят зависи само от това, колко сте гладни. Напоследък обичам да ги поръсвам с черен пипер, вместо с червен пипер.

Доматите

Доматите са едно много хубаво допълнение към тази закуска. Повярвайте ми и няма да съжалявате. Запържвайте откъм отрязаната страна, така се запазват цели. Много им върви бял пипер.

Лук

Може и да не го слагате. Не е задължителен. Ако път идеята ви привлича, пробвайте я някоя събота и неделя.

Хляб

Маслото в тигана, като се разтопи, слагате филийките, обръщате ги два пъти и слагате от любимото си сирене отгоре.

Боб

Класиката в жанра! Ползвайте обикновен дребен боб в доматен сос от консерва.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

TABLE MOOD

"The discovery of a new dish does more for the happiness of the human race than the discovery of a star."

potatofaces

easy vegetarian recipes with cinematic inclination

Fresh Cuts of Life

За виното и малките прекрасни моменти, които правят живота ни по-хубав

%d блогъра харесват това: