Ще ви забавлявам с идеи за манджи.

Не мога да гарантирам, че винаги ще обяснявам от кое колко слагам, колко време варя, кипя и препичам, просто защото почти никога не обръщам внимание на тези неща. Все пак ще се постарая, когато е от ключово значение, да споменавам подобен род неща. Ако има неясноти, винаги можете да попитате. Също, ще съм признателен, ако наминавате да кажете, дали манджата ви е харесала.

ПП. Тук ще се говори само на чревоугоднически теми. Също така, никъде няма да видите спомената думата „бульонче“, било то зеленчуково, телешко или пилешко.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

TABLE MOOD

"The discovery of a new dish does more for the happiness of the human race than the discovery of a star."

potatofaces

easy vegetarian recipes with cinematic inclination

Fresh Cuts of Life

За виното и малките прекрасни моменти, които правят живота ни по-хубав

%d блогъра харесват това: